top of page
Working Together
Pirjon Esittely
TYÖNOHJAUS

Työnohjauksen avulla on mahdollisuus tarkastella luottamuksellisesti ja puolueettomasti omaa työtään ja sen vaikutusta yhteisöön sekä omaan hyvinvointiin. Palvelun tavoitteena on lisätä oman työn mielekkyyttä sekä työssä jaksamista. Tunne Askeleet tarjoaa työnohjausta sen eri muodoissa: yksilötyönohjausta, ryhmätyönohjausta, esimiestyönohjausta, yhteisötyönohjausta sekä kriisityönohjausta. Työnohjaus voi olla kertaluontoista, mutta parhaiten siitä hyötyy yksilöt ja yhteisöt sen ollessa säännöllistä ja pitkäkestoista.

 

Kysy lisää työnohjauksesta.

 

* * *

Tunne Askeleet järjestää yrityksille ja yritysryhmille erilaisia hyvinvointiin liittyviä palveluita, kursseja ja tilaisuuksia. Kurssi voidaan räätälöidä sisältämään toiveidenne mukaan osia viidestä hyvinvoinnin kokonaisuudesta: Kehonhuolto, ravitsemus, mielen hyvinvointi, henkisyys ja sosiaalinen ulottuvuus.

 

Kurssit ja tilaisuudet voidaan järjestää työpäivän aikana tai työajan ulkopuolella sekä pidettäväksi yrityksen toimitiloissa tai valinnan mukaan ulkopuolisessa sijainnissa (esimerkiksi Hyvinvointitalo Onnela).

Oma työ mielekkääksi

 hyvinvoinnin avulla.

Tunne Askeleet
Pirjo Timperi, psykoterapeutti & työnohjaaja

Ota minuun rohkeasti yhteyttä jotta voimme yhdessä katsoa miten voin olla avuksi juuri sinulle.

Kiitos! Viesisi on lähetetty

Yksityinen terveyden- ja hyvinvonnin hoitoon, tukemiseen, koulutukseen sekä konsultointiin erikoistunut yritys.
Female doctor in color
bottom of page