Hyvinvointitalo Onnela

Tilat ovat muunneltavissa erilaisiin tarpeisiin ja soveltuvat erinomaisesti juhlien, kokouksien ja virkistyspäivien järjestämiseen tai vapaa-ajan viettoon.

Kerralla Onnelaan mahtuu viihtymään 50 + henkeä. Alakerta muuttuu sohvallisesta oleskelutilasta pieneksi tanssilattiaksi. 

Tavallinen sauna sijaitsee navetta- rakennuksen päädyssä. Saunaan mahtuu 8 ihmistä kerralla. Saunatuvassa on kamiina, pieni vesipiste, kahvin ja vedenkeittomahdollisuus sekä jääkaappi. Tiloista löytyy ekowc. Saunatilat yhdistyvät isolla terassilla paljuun, johon mahtuu 8-10 henkeä. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy mahdollisuuksista.

Kiinnostuitko?

1/24

Yllä olevasta galleriasta löydät kuvia Onnelan tiloista. Kuvista löydät myös suuntaa antavat pohjapiirrustukset. Kokouksien suositeltu max. osallistujamäärä on 16 hlö. Alakertaan pääsee kätevästi pyörätuolilla ja kerroksessa on myös inva wc.

Alakerrassa on makuuhuone, jossa yksi 120 cm sänky, huoneeseen on mahdollista sijoittaa varasänky toiseksi sängyksi. Yläkerrassa on neljä kahden hengen makuuhuonetta, joista kolmeen mahtuu lisävuoteella majoittumaan kolme ihmistä.

Rakennuksessa on hyvin varusteltu keittiö. Lisätietoja tarvikkeista meiltä.

Tervetuloa viihtymään!

    

Majoitustiloja on mahdollista vuokrata yksittäisinä huoneina tai koko talona, jolloin saunaosasto kuuluu vuokraan mukaan.  Koko talo max. 9 henkeä, lisähenkilöt 25 euroa/vrk.

Paikalle on mahdollista tuoda omat ruuat. Onnelassa käytössänne on keittiö ruuan valmistamiseen & säilyttämiseen.

 

Meiltä on mahdollista tilata ruokapalvelu. Ruokaillut varattava aina etukäteen. Lisätietoja voitte katsoa hinnastostamme.

HUOM! Hinnasto on suuntaa antava. Tarkemman

tiedon saat laittamalla meille tarjouspyynnön.

 

Hyvinvointitalo Onnela

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2020 Saara Juutinen

Patolahdentie 66

54500 Taavetti

pirjo.timperi@hyvinvointionnela.com

Puh:  050 353 4103