top of page

Kerralla Onnelaan mahtuu viihtymään 50 + henkeä. Alakerta muuttuu sohvallisesta oleskelutilasta pieneksi tanssilattiaksi. 

Tavallinen sauna sijaitsee navetta- rakennuksen päädyssä. Saunaan mahtuu 8 ihmistä kerralla. Saunatuvassa on kamiina, pieni vesipiste, kahvin ja vedenkeittomahdollisuus sekä jääkaappi. Tiloista löytyy ekowc. Saunatilat yhdistyvät isolla terassilla paljuun, johon mahtuu 8-10 henkeä. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy mahdollisuuksista.

Kiinnostuitko?

Kiitos viestistäsi, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

IMG_20200615_075254.jpg

Hyvinvointitalo Onnela

Tilat ovat muunneltavissa erilaisiin tarpeisiin ja soveltuvat erinomaisesti juhlien, kokouksien ja virkistyspäivien järjestämiseen tai vapaa-ajan viettoon.

Yllä olevasta galleriasta löydät kuvia Onnelan tiloista. Kuvista löydät myös suuntaa antavat pohjapiirrustukset. Kokouksien suositeltu max. osallistujamäärä on 16 hlö. Alakertaan pääsee kätevästi pyörätuolilla ja kerroksessa on myös inva wc.

Alakerrassa on makuuhuone, jossa yksi 120 cm sänky, huoneeseen on mahdollista sijoittaa varasänky toiseksi sängyksi. Yläkerrassa on neljä kahden hengen makuuhuonetta, joista kolmeen mahtuu lisävuoteella majoittumaan kolme ihmistä.

Rakennuksessa on hyvin varusteltu keittiö. Lisätietoja tarvikkeista meiltä.

Majoitustiloja on mahdollista vuokrata yksittäisinä huoneina tai koko talona, jolloin saunaosasto kuuluu vuokraan mukaan.  Koko talo max. 9 henkeä, lisähenkilöt 25 euroa/vrk.

Majoitus

Majoitustiloja on mahdollista vuokrata yksittäisinä huoneina tai koko talona, jolloin saunaosasto kuuluu vuokraan mukaan.  Koko talo max. 9 henkeä, lisähenkilöt 25 euroa/vrk.


Ruokailu
Paikalle on mahdollista tuoda omat ruuat. Onnelassa käytössänne on keittiö ruuan valmistamiseen & säilyttämiseen.

Meiltä on mahdollista tilata ruokapalvelu. Ruokaillut varattava aina etukäteen. Lisätietoja voitte katsoa hinnastostamme.
HUOM! Hinnasto on suuntaa antava. Tarkemman

tiedon saat laittamalla meille tarjouspyynnön.


 

bottom of page